Lite nytt

Nya soffan kom igår, den var ganska mycket mindre än vår gamla. Jag tyckte det var bara bra. Men vi hade lite delade meningar om den. Rasmus gillar inte den, de sa han, färgen var ful. Den är rosa aktig, med lite silverglitter typ i sig, jag gillade det. Danne tycker den är för liten och Savannah tycker den var fin. Nå nu står den i vårt vardagsrum och där lär den ju stå i några år. Den förra höll i 5-6 år sen var det bara att byta den!

wp-1470463730168.jpg
Kunde bara fota halva eftersom Rasmus sov på den andra halvan!

När soffan kom så bestämde vi att nu är det slut på hundar i soffan!!! Så jag gick och köpte en till hundsäng och sydde en dyna till den. De dynor som fanns passade inte riktigt (Tamppis i Torneå, billigt men men ) vi hittade en riktigt tunn historia som inte passade riktigt och var nästan lika dyr som sängen så nej, jag sydde en själv.

wp-1470463730170.jpg

Vi har ju redan två mindre som vi köpte här om dagen, så de har varsin… hmmm jag vet inte, de verkar dela på en. Den i vardagsrummet är större så de verkligen kan dela den då vi är där. Får se då hur länge det funkar. Det funkade inte speciellt länge sist! Rottisarna har aldrig fått vara i soffan, de var för stora och tunga. Men Dessie den lilla skiten har alltid sovit bakom någons rumpa nedbäddad under filtar och kuddar,

wp-1470464130974.jpg

Nå då har vi en extra ifall det skulle behövas nånstans. När vintern kommer så brukar ju Dessie vilja ligga framför brasan, det vet jag inte om Larry gillar, han verkar redan nu söka upp svalka.

Solen skiner och det är rätt varmt redan nu. Idag blir det sola av för mig. Men jag tror jag ska köra igång min träning idag. Har ett nytt program som jag ska göra. tror jag börjar med det. Kommer ha träningsvärk from underjorden. Jag har ingen zumba nästa vecka så det blir bra.

Nä nu ska jag in på zumba bloggen en sväng!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: