Laddar batterier

Igår hade jag sista sommar zumborna vad det lutar åt. Jag har fått lite förhinder under nästa torsdag. Bejan är ju här så jag skulle vilja ha ledigt under nästa vecka för att vara fri att planera saker med henne. Så Kirsi tar min zumba på Tisdag och torsdagens två pass har jag ställt in. Batteriet till min högtalare börjar lägga av, den började skumma sig igår på morgon zumban, men jag tänkte att det var nog för att jag inte laddat ordentligt, laddade under dagen och for på Seskis zumban på kvällen men det var samma sak där. Efter halva passet så började den att dö. Den höll hela passet ut men den skränade och skrapade lite. Det är så trist för det stör en som fan! Nå bara och beställa nytt, den har ju gjort sina timmar verkligen!

Fredag idag, Miranda kommer hit och sover med Savannah, de ska bada bubbelpool och planerat filmkväll och lite annat mys idag. Så det blir nog bra skulle jag tro 🙂

Solen skiner och det verkar bli en varm dag idag. Så idag ska jag SOLA!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: