Missat?!

Vaknar 06,30 av att jag är pink nödig, det är vad jag trodde jag vaknade av. Men medan jag sitter där i all sköns ro så hör jag världens smäll utanför huset, fattar inte vad det var som lät. Tänkte att någon körde in i staketet eller nått. Men då hör jag, det åskar! Rusar upp på övervåningen, måste kolla hur hårt det går och dra ut modem, tele kablar, tv osv. Det har nog åskat ordentligt nu på morgonen, det hade regnat och himlen är mörk. Ett litet muller till kom det men det var allt! Nu skiner solen och det verkar vara härligt väder på gång.

Idag ska jag städa lite tänkte jag, det är något som verkligen behövs! Vi har inte städat under hela semestern, det börjar märkas nu. Tur att Larry är någorlunda rums ren iallafall. Det har hänt 3 olyckor tror jag under den här tiden. Jaha, nu mullrar det på avstånd, får se då om det kommer hitåt. Då är det bara att dra ut allt!

Skallen är trött, låren är slut, det har varit mycket zumbande under sommaren. Hoppas bara de hinner återhämta sig lite till jag ska på utbildning. Jag känner att huvudet inte riktigt är med, jag fick en redig bläcka igår och det har inte hänt på flera månader! Nå fort var jag tillbaka men det är så obehagligt när man gjort en koreografi i veckor och så är en frekvens bara borta! Nå nu är det se sista gångerna med sommar zumban så då har jag bara mitt vanliga pass.

Nä fan nu mullrar det igen!!!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: