Sommar?

Är det sommar än? Det känns liksom att nej det börjar vara höst… iallafall i tanken! Jag tänker tillbaka 2 dagar och då var det kanon väder så det kan ju inte vara över än? Jag älskar ju värmen så jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka. Det är inte kallt här, nu har vi 18 grader och klockan är snart 08. Men jag vill ha varmare, inga moln och inget regn!

Ska gå igenom mina koreografier nu på morgonen. Jag har pass ikväll, jag vill kolla dom även om jag tycker att de sitter men det kan bli nån bläcka här och där och då vill jag ha gjort alla samma dag. Och får jag ändå bläckor så beror det inte på att jag övat för lite iallafall.

Bytte bur åt Tintin igår, hon fick en lite mindre men lite snyggare bur. Den är tunnare än den hon har haft så får se om den funkar. Jag hade tänkt slänga den gamla men får se om jag törs…. kanske bäst att spara den ifall den jag fått inte funkar för henne. Gojor är ju lite konstiga, de accepterar inte nytt hur som helst. Danne satte upp ett grövre snöre runt Ellens burdörr igår, hon sitter ju alltid högst upp på dörren. Hon har fått så långa klor och är jobbig att klippa så vi tänkte att hon kanske slipar dem lite… tror ni hon sitter där hon brukar??…. ooooh noo!!!

Bejan kom förbi på kvällen och senare även Pelle och Miranda. Savannah hade vart med dom och bada. De for vid 23,30 tror jag.

Det regnade ju utav bara fan i förrgår och poolduken på den stora poolen åkte in i vattnet igen. Fan vad irriterande det är! Det kommer så mycket skit i vattnet när inte duken är på.

Jag blir mer och mer tänd på Strong by Zumba, jag ser verkligen fram emot utbildningen, det ska bli så kul! Och sen bara träffa alla zumba människor, det är ju oxå en del i det. Alla älskar zumba, vi skapar kontakter, vi byter idéer osv. Så roligt!

Ja ja dagen kallar.

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: