Lilla fina gumman

Ingen sol men heller inte regn, lite halv molnigt idag. Igår var en kanon dag, det var upp mot 27-28 grader varmt på vår altan. Hur härligt som helst! Bejan, Pelle och Miranda var här hela dagen. De badade, vi åt, var ner på stranden och promenerade. Sen gick vi ut och käkade på Milano. En riktigt härlig dag.

Savannah lilla fina gumman åkte och skulle sova i Pentheikki hemma hos Pelle, det slutade med att hon ringde 23,30 och ville hem. Jag gissade det eftersom hon frågade om hon får ringa om det är nått. Självklart sa jag, det får du. Hon är inne i nån pre tonår tror jag. Man kan inte säga åt henne det minsta så börjar hon gråta, hon tar illa upp för allt. Hon är väldigt känslig just nu. Som bara här om dagen, Savannah har 2 gitarrer varav den ena är alldeles för liten för henne. Den skulle passa Saga. Så jag sa till Petra att hon får köpa den om hon vill. Då frågar Savannah vem får pengarna, får jag? Nej, sa jag det är mina, det är jag som betalt den. Då tyckte hon jag sa så hårt och började grina. Nå det går över det med. Hon har nog själv jätte jobbigt just nu.

Idag ska jag gå igenom koreosarna igen, nya koreon, har övat den, men det behövs mer. Jag är trött i benen känner jag och behöver egentligen vila dom! Men det får bli lite senare det.

Väntar och väntar på nya Strong bu Zumba att den ska läggas ut….. men icke… nå det får bli mer om det i zumba bloggen.

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: