Iza är skvatt galen!

Alltså denna Iza! Hon är ju så jävla arg åt andra djur, hon tål vare sig hundar eller andra katter! Kommer någon för nära så flyger hon på! Vi steriliserade henne för två veckor sedan och tänkte att det kanske blir bättre. Hon har varit lugnare men de sista två dagarna har det börjat visa sig sig igen. Igår kväll flög hon på de andra katterna och sen vände hon sig och flög på Larry, han stackarn skrek i rädsla! Under natten fick jag kuta upp två gånger och rädda honom från henne, andra gången tog jag katten i nackskinnet och hivade in den på dass!! Nå klev upp halv 7 och släppte ut henne och det första hon gör är att försöka ge sig på Dessie. Jag hade en blomspruta i handen och hann spruta innan hon flög på. Dessie försvarar sig och ger igen, det gör ju inte Larry. Iza är ju nyopererad så jag vill inte att Dessie ska bita henne heller, för det gör den gode Dessie! Jag vet inte vad vi ska göra om det inte blir bättre! Nå vi avvaktar ett tag, det tar ju tid innan steriliseringen hinner göra sitt.

Vi hade planerat att åka ut med Stefan idag på sjön men just för att Iza är som hon är så kan vi inte åka. Jag kan inte ta med Larry heller för han är så ung, han kan inte skydda sig mot värmen. Rasmus skulle stanna hemma men jag kan inte lämna ansvaret åt honom heller över Iza och hundarna, dels kommer han att glömma och sen vet jag inte om han hinner/kan avbryta en attack heller.

Vi gjorde om i Savannahs rum igår, ny säng, nytt sminkbord, möblerade, städade och rensade ur! Det blev jätte bra. Det är inte riktigt klart, pigtittaren ska målas, ett lite sidebord, fönsterbräda ska in men sen är det klart. Hon blev jätte nöjd och det blev vi med.

Syster yster kom ju igår, vi var ner på stranden och de käkade en macka. Sen kom hon hit på kvällen en sväng. Men tyvärr var ju vi mitt uppe i Savannahs rum så vi hann inte umgås desto mer. Men idag är en annan dag. Jag tänkte att vi öppnar poolen, städar den lite, rengör i spaet och kollar om hon, Pelle och Miranda vill komma och bada.

Det kommer att bli en kanon dag idag, vädret är på topp så idag blir det till att vara ute 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: