Ooooont!!!

Fy fan vilken träningsvärk jag har i armar och axlar! Helt fantastiskt alltså, allt gör ont! Jag skulle ta av mig sport bhn igår kväll efter sista zumban men tror ni jag fick av mig den. Man blir nästan förbannad för att den sitter åt så jävligt och du får inte av den! Jag var tvungen att be Danne komma och dra av mig den! Benen är inte allas onda, stumma och trötta märkte jag på zumban, det var inte lika mycket hoppa som jag brukar tyckte jag själv men inte deltagarna. De märkte ingen skillnad. Nå det ska kännas när man arbetat med kroppen ordentligt 🙂

Det kom rätt mycket folk på strand zumba igår, riktigt roligt. Men varmt, tur att det blåste vid älven annars hade det varit olidligt! Jag brukar ju stå uppe vid scenen annars men igår ställde jag mig nere vid cementkajen. Det är jämnare där, gräset är mer ”trampat” när det är tjockt och lurvigt så blir det jobbigt för fötterna och så måste man passa sig hela tiden för tuvor och gropar! Så det var lyckat att byta plats.

Jag blev intervjuad av NSD oxå igår. Det kom en tjej och ville göra ett litet reportage, naturligtvis ställer man upp på det. Sånt är ju bara roligt, så får se om jag vi hamnar med i papperstidningen eller på nätet.

Vi var och köpte ett nytt sminkbord till Savannah igår, hon har haft så litet och ingen organisation alls på det! Men nu så nu gjorde vi ett ryck och rusade in på IKEA. Idag blir det till att skruva ner en säng och sätta upp en annan mindre, möblera om och städa med henne i rummet.

Rasmus har länge tjatat om att han vill ha en ny gaming stol, hans är så dålig så ny ficxade vi det med. En ny stol är inhandlad, han satte ihop den själv med sina kompisar, inte illa. Danne ska bara kolla att allt sitter åt så han inte brakar med den i golvet 🙂

Idag kommer syster yster från Stockholm, vad kul. Vi träffades sist i påskas. Hon har med sig Diesel, hennes chihuahua som blev svårt biten av två större hundar. Läget var riktigt kritiskt, det saknades så mycket hud och vävnader att de inte visste om det kommer att hålla ihop, vävnadsdöd var en stor farhåga. De hade inte kunnat göra nya sårkanter ifall det hade inträffat. Men allt verkar hittills gått bra, stygnen är tagna förra veckan och han håller ihop än, lilla Diesel.

Regn var utlovat till idag men än lyser det med sin frånvaro och jag hoppas det håller sig borta oxå 🙂

CU

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: