Besviken?

Det var inte sol när jag klev upp, det är disigt men man ser att solen kämpar. Och till dagen har de lovat sol igen. De är fortfarande varmt, 20 grader så jag sitter som vanligt ute. Men jag vill ju ha sol!

Vi var ute hela dagen igår, Dennis och Mathilda kom förbi, de stannade och åt här oxå. Slappade i solstolarna efter middagen, övade lite på morgondagens koreo. Sen raggade vi med bubblan en stund. Jag och Savannah kollade Vampire Diaries igen. Det var en skön dag. Idag kanske man skulle passa på att städa lite, dammsuga skulle inte sitta helt fel. Men det har ju varit så varmt inomhus så vem har orkat! Hundarna springer in och ut så ni vet att det dras in både gräs och annat.

Syrran fr Stockholm kommer till helgen, vad kul! Tror hon skulle vara här i 2 veckor. Hennes lilla chihuahua blev ju attackerad av  2 större hundar för ett par veckor sedan, den blev svårt biten och läget var kritiskt. Det saknades så mycket hud och vävnad så de visste inte om det skulle hålla ihop. Veterinärerna var orolig för vävnads död, tassen saknade hud och då ska det ju återbildas själv, området som saknades på var relativt stort. Men det verkar läka bra. alla dränage är borta, stygnen är tagna så det verkar att det sitter. Men får se vad som hänt psykiskt med den, om den någonsin vågar träffa större hundar? Usch stackarn, jag hoppas verkligen den går igenom detta med någorlunda psyke kvar.

Usch det blir mer moln här, drar lite kallare, hoppas det inte börjar regna bara…..

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: