Pytte lite dis

Imorse när jag steg upp var det liiite disigt ute, ni vet så där som när man kliver upp utomlands. Då vet man att dagen blir varm. Det är redan 22 grader i skuggan!

Idag ska jag ut på ön och hålla zumba på Skärgårdsfestivalen. Det blir säkert jätte kul. Jag har ändrat i mitt program hit och dit, fram och tillbaka, vad tusan ska jag ha!? Men nu har jag bestämt mig, har lagt upp flera i reserv beroende på vilka som kommer hur intresset är osv. Mer om den på zumba bloggen. Där finns programmet för hela festivalen. Det är mycket som händer på Seskarö under dessa dagar.

Gårdagen var kanon, varmt utav bara den! Vi solade, jag zumbade, vi grillade, Dennis och hans lilla familj kom hit och var med oss en stund. Vi var ute och gick, käkade glass på stranden och hade det allmänt mysigt.

Johanna, Dannes mammas kusin är här, hon bor ju i Tanos hemgård då hon är uppe. Vi var dit en sväng på eftermiddan. Annika och Tomas kom förbi på kvällen, vi var oxå en sväng ner till nya Strandcaféet eftersom de inte varit där. När de for satte jag och Savannah på Vampire Diaries och kollade tre avsnitt!

Jag kan bara konstatera att det är underbart med semester ❤

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: