Det blir poppa idag

Idag har de lovat 27 grader såg jag på klart.se, så för oss blir det att packa lite i väskan och dra ner till beachen. Vi kan ju aldrig vara länge för vi har hundarna hemma. Odågan Larry klarar sig inte så länge ensam. men ett par timmar iallafall så har vi gjort stranden en sväng åteminstone! Eller stannar vi i stan och far på vår egen beach? Det skulle man kanske göra.

Jag måste lite öva på låtarna till Skärgårdsfestivalen, jag ska ju vara där imorgon och ha lite zumba. Det kommer att bli kanon. De har lovat varmt så jag gör om listan lite, bantar ner och tar lite lugnare låtar så man inte blir hur svettig som helst! Det är ju inte kul om man ska vara på festival resten av dagen 🙂

Vi var på parkträff igår, jag och Savannah. Det var ju tradition när jag var liten, på 70 och till mitten av 80 talet gick man ju man ur huset för att vara med på parkträffen. Då var det Tisdagar och Torsdagar. Jag tror att träffen var död ett tag där under 90 talet men sedan har de återupplivat den, Berra och Mirja Tapio, de hade hållit på i 9 år tyckte jag de sa. Det var några där före men det blev inte så mycket av det. Men roligt är det iallafall och det är faktiskt rätt mycket folk där.

Liisa min gamla arbetskompis kom ner och satt med oss, det var jätte roligt att hänga med Lissa en stund. Vi gick sen på lite promenad, kollade in campingen och hann prata lite. Det var jätte kul att återigen träffa henne ordentligt.

Nä nu ska jag börja göra lite nytta,. Dennis och Mathilda kommer oxå hit och solar idag, roligt då får jag vara med Alicia ❤

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: