Lite små kallt

Tänkte ta min dator och gå och sätta mig därute och blogga men det var fan lite små kallt i skuggan! Förra veckan var det riktigt skönt att sitta ute direkt på morgonen. Men nu var det lite små rått än! Nå jag gör bort bloggandet är inne idag.

Igår gick inget som jag tänkt. Mamma och Kalle dök upp här vid 11 och stannade ända till 19. Så det var bar att göra om planerna för allt jag tänkt. Men det gör inget, det är kul att de kommer och stannar ett tag. Dennis och Mathilda kom oxå med Alicia för att visa till mommo hur stor hon blivit. Hon har börjat bli lite blyg så hon grinade när morsan tog henne i famnen. Nå nästa gång är hon lite större och det går säkert bättre då. Jonathan och Nette kom oxå förbi en sväng och sa hej till morsan och Kalle.

Kickan deras hund var förstås med och det gick jätte bra med både Larry och Digge, den var lite bestämd och sa ifrån några gånger med det är ju helt ok, det får man ju göra när man är den äldsta tiken. Jag vill att allt ska bli bra för Larry, han är nu i en ålder då han lär sig och jag vill inte att han ska lära sig försvar och vända taggarna ut direkt. Han är så mjuk och följsam nu.

Alltså denna Shakira, den yngsta av våra katter. Hon kan verkligen vara som en skugga, hon ger sig inte till känna fast att man lockar på henne. Jag sökte henne igår kväll, lockade ute flera gånger och ingen katta. Nå det är ju sommar så det går ingen nöd på henne. Men när hon inte satt utanför altandörren i morse så var jag och kollade att hon inte blivit instängd i friggebodan eftersom dörren stod uppe rätt sen och jag utan att kolla bara smällde igen den igår kväll. Lockade lite mer men ingen katt. Nå nu hör jag något i källaren, smyger ner och kollar så är hon där. Hon har alltså varit inne hela natten! De andra katterna kommer när jag lockar oavsett om jag gör det när jag är ute och de är inne!  Hon kanske hör dåligt?

ja ja vad händer idag då? Det är väl inte så stor idé att planera, det går väl i stöpet för det. Nå vi får se, zumba passet ska gås igenom iallafall 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: