Digge och resten

Full sol och förhoppningsvis blir det varmt idag. Vad skulle man hitta på? Kirves? Undrar om jag får med mig ungarna. Annars kan man gå ner hit på vår egen fina strand och ligga en stund. Det är ju det att vi har både Larry som är valp och inte klarar så länge ensam och sedan Diego som jag inte vill lämna ensam så mycket. Det är ju inte vår hund och han är liten. Han kan minsann ta vara på sig, han sätter Larry på plats rätt fort om Larry går för nära hans matskålar eller hans väska som är det käraste han har tror jag. Inne i den samlar han allt som han gillar och nu har han tryckt det längst in i buren så att Larry inte ska nå det. För han har upptäckt att Larry den lilla fulingen bara skiter i honom och kör in huvudet i väskan och snor det han vill ha. Men är det längst in så når han inte grejerna. Dessie som är en äldre dam törs han inte ge sig på. Men Dessie känner nog att han är liten för hon gör inget, hon bryr sig inte om det där lilla som hoppar där. Vi har ju en riktigt sur katt, Iza men tom hon accepterar Digge, hon har bara fräst om han blir för nyfiken. Men han får gå förbi henne och hennes plats där hon brukar vara utan att hon går till attack som hon gör med de andra.  Den är så häftig den lilla skrot hunden så han kunde stanna här 🙂

Annars blir det nog till att pyssla lite här hemma. Måste kolla till gården efter helgen, har ju inte ens varit ut på baksidan sen motor meet startade. Vi har haft fullt upp med allt annat. Igår var jag så jävla skit trött så att jag sov två gånger under dagen och gick och la mig tidigt. Vet inte varför jag var så trött? Nå kan vara för att jag sov på soffan natten innan med en massa hundar, katter och Savannah. Danne var tankad och jag ogillar starkt lukten av fulla människor, uäck och sen snarkar han rullar hit och dit, usch så vi gick upp eftersom han absolut skulle sova nere!

Japp nu har jag bestämt mig, det får bli stranden här nere en stund. Vi tar med både Digge och Larry om inte Rasmus eller Danne stannar hemma. Vi får väl sitta lite i skuggan så de inte får slag! Men först in på zumba bloggen en sväng 🙂

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: