Snöpligt slut!

Jobbade igår på CMM mellan 12-15, det är riktigt roligt att stå där faktiskt, snacka skit med folket och ta betalt. Man hinner ju se en massa människor och bilar. Efter det var vi ut och käkade på Lei Lani och efter det kollade vi runt på området en stund, for hem och bytte till klänningen, jazzade vidare mellan bilarna, lyssnade på Svenne Rubins. For hem en sväng, vi frös lite jag och Savannah. Någon plockade av mig hela feelingen för motor meet, det var inte roligt längre. Så jag tog av mig klänningen och bytte till jeans och så for vi ut med hundarna på stan jag och Savannah. Fast det kändes lite snöpligt, jag har sett fram emot detta under hela året, klä sig snyggt, vara på cruise, gå ut och träffa folk och så blev det soffan och 3 avsnitt av Vampire diaries istället! Men han kom hem mitt i natten ganska så full så han har haft roligt iallafall!!!

Idag händer nog inte mkt, Rasmus ska på tivoli med Elias, Savannah vill inte gå så vi får hitta på nått här hemma. Vi går ut med hundarna iallafall. Slutar det att blåsa så kan vi gå ner på stranden, hon kan bada, mamma solar. Just nu är det molnigt och sporadisk sol, det blåser rätt mycket så det går inte att vara där nere nu. Det är alltid kallt nere på stranden när det blåser. Men vi avvaktar klockan är ju bara 08.30 än.

Jag får kolla lite på koreografin jag tänkt till nästa veckas zumba istället 🙂

CU

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Jul 18, 2016 @ 20:40:44

    Tur du hann vara med en hel del innan feelingen försvann 😦

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: