Gårdagen!

Herregud vilken dag det var. Vi gjorde i ordning bubblan på förmiddagen med allt som ska vara i den. Klockan 13 skulle jag vara och hålla zumba på en svensexa, de var riktigt duktiga. De kämpade verkligen på! Jag hade roligt och jag hoppas de hade roligt.


Sen for jag hem, duschen fort och ut och käka med familjen och sedan ner till Motor meet området. Jag och Nina tog emot bilar, tog betalt och skickade dom vidare ner in på området. Vi jobbade 3 timmar och det gick riktigt bra.


Sen hem och pusta ut en timme, hämtade resten av familjen och se ner och lyssna på Boppers. De slutade spela vid 21,30 och då drog vi fort hem, iväg och köpa godis och sen landade jag i soffan för att glo Vampire diaries med Savannah. Gissa om det var skööööönt!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hehe, det var lite svårt att få plats alla på samma selfie. Men det är Zarah, Elin, Savannah, Minna, jag och Nina 🙂

Happis visade sig från sin bästa sida, vädret var kanon ända fram till 23 då jäklar satte det igång och ösa ner! De har ju lovat fortsatt regn. Men kollade just att det ska bli uppehåll från runt 14 och vid 20 när crusingen börjar så kommer solen, så det tror vi på 🙂

Vi är hundvakter åt Dannes syrras hund Diego, även kallad Digge, hon är ute och reser så han stannar hos oss under tiden. Han är av den förnäma rasen Chihuahua och är pytteliten! Han väger bara 2 kg. Men det går jätte bra, tom med sur katten Iza.

13692539_10154365277268188_3413219369127483407_n

Nu är det bäst att börja dagen så man hinner med allt vi ska innan det är dags att ta över biljett kassan 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: