Detta är inte lovande

Fan detta ser inte lovande ut! Gråmulet och regnet hänger i luften. Det är ju årets viktigaste helg, Classic motor meet! Jag hoppas inte det börjar regna alltså!!! Det gör så mycket för hela alltihop. Så jag hoppas för deras skull, alla arrangörer, alla bilentusiaster, alla utställare att regnet inte kommer hit! Det är ju så mjukt på gräsmattorna oxå så bilarna sjunker ner i leran! Vi hoppas på sol och vackert väder!

Det var oväder här igår igen, kanon väder fram till kl 14 och sen började det att mullra, vi var på IKEA och man hörde tom in dit! Sen var det som om himlen skulle öppnat sig, jävlar vad det regnade igår igen, några villor fick in vatten än en gång!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det haglade enorma hagel, de var ca 1 cm, en del ännu större! Det var helt otroligt! Det hölt på en 20 minuter kanske. Mitt i ovädret messar syrran och frågar om det regnar hos oss, jag sa att det öser ner. Hos henne som bor 10 minuters gångväg från mig kom inget då. Det kom några droppar efter ett tag men inget mer. 15 minuter efter att det slutat här så var ovädret i Marielund! Så det var verkligen lokalt.

Men nu måste stan börja göra något åt detta med våra gator, pumparna funkar inte som de ska, brunnarna hinner inte svälja. Vår brunn här nedanför är alltid översvämmad. Inte undra på att husen här runt ikring får in vatten! Ni ser ju på bilden med vår bil hur mycket vatten det är på gatan och det tog en kvart. Vi har tacka GUD klarat oss än så länge! Men det ska ju inte vara så att man ska börja vara orolig varenda gång det öser ner. Ni ska se hur fort det går när allt är översvämmat, något måste ju vara fel. Så här har det inte varit tidigare och nog har vi haft hällande regn i dagar tidigare! Vi har ett farthinder vid Stefan, grannen och han sa att det var som ett vattenfall över det

Resultatet ca 1 timme senare

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bilderna är tagen vid Aspen. Tänk att här har det redan sjunkit en del. Ni ser ju hur det bildas en strömvirvlar ovanför brunnarna! Haglet är fotat på vår altan, hundarna var där och käka is 🙂

Om gårdagens zumba skriver jag i den andra bloggen 🙂

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: