Ingen sol

Ingen sol idag men det är varmt ändå. Fan hoppas det inte nu stämmer prognoserna för helgen för isåfall ska det regna på lördag! Inte bra, det är ju motor meet helgen!!!! De har lovat regn till Lördagen fast det minskat på kartan hela tiden. Vi hoppas och håller tummarna för att det blir fint, det har sån stor betydelse för hela helgen 🙂

Sitter ute och dricker kaffe, bloggar och kollar nyheter. Det är det här jag älskar med sommar, att direkt kunna gå ut med sin kaffekopp och inte frysa ihjäl! Klockan är 07,23 och det är 18 grader varmt trotts att inte solen visar sig än.

Nu ska jag strax gå igenom dagens låtar, jag har ju första zumba på stranden idag.Sen lite senare blir det zumba på Seskis, men det blir till kvällen det, kl 19 sparkar jag igång idag, annars är det 18,30.

Det var mt igår, poolen har 26 grader, tänk och utan värmare!! Men jag tror markisoleringen är av stor betydelse där. Vi har haft markisolering nått år tidigare med och det gjorde jätte mycket minns jag för tempen. Nästa vecka sätter vi i värmarna.

Danne har putsat och tvättat Bubblan igår, den är skinande blank, så fin blev den. den är redo för motor meet.

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: