Njuter

Njuter bara av livet, allt är perfekt just nu! Jag är ledig, jag kan zumba igen. Mina ärr läker fint, stor poolen är uppe och ungarna badar. Fast idag kanske man skulle göra slag i saken och fara ner på stranden. Vi kan inte stanna så länge för jag har ju min lilla Larry som inte fixar långa stunder själv utan att hitta på fanstyg 🙂

Larry är en buse, gud vad vi har skrattat åt honom igår, han försöker ligga i solstolarna men han kanar bara ner, han har provat alla vägar man bara kan men det funkar inte för en hund. Läste om att de är otroligt vaksamma, de ser på en gång om något har förändrats och det har vi börjat märka av nu. Danne ställde lite grejer på Savannahs bosuboll och det var ju mycket underligt! Han skällde ut dom så det inte var klokt! Han är ju en liten vakt hund egentligen, de har vaktade boskapshjordarna i Tibet och han vaktar numer sin hjord här hemma. Han tar det ansvar precis som han ska göra, kommer det främlingar så skäller han till och larmar på Dessie som genast kommer ut och kollar läget. är det en ensam människa utan hund så är det OK men hon står vid staketet och han längre bak. Är det en annan hund så skäller Dessie som tusan (vi jobbar hårt med det nu) och han kutar bakom nån av oss eller in, det gillar han inte 🙂

Idag blir det till att göra en låtlista till Strand zumban, blandar lite Gold och nån lämplig fitness låt. Måste upp på Gallerian och köpa mig nån t-shirt till motor meetingen och en ny bh. Jag har bara spotisar just nu, de andra har blivit för stora 🙂

På tal om motor meet så har de lovat regn!!!! Hellvete hela lördagen, men det hoppas vi på försvinner. Det är inget kul om det regnar!!!! Det ska bli så jäkla kul, det är ju en redig folkfest, det här med motor meet. Vi hoppas på det allra finaste vädret till lördag 🙂

Nu kutar jag in på zumba bloggen en sväng

CU

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Jul 13, 2016 @ 15:46:04

    Nåjo nog känner jag igen Larry och hans vaktande och bus, hehe det är bara början 😀

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: