Underbart och semester

Idag är min första dag på semestern, tänk jag är ledig 5 veckor framåt. Det är redan 20 grader varmt och kanon väder! Sitter ute på altan och bloggar

wp-1468304363035.jpg

Ungarna badade igår kväll, de hade jätte roligt i poolen, iallafall Savannah, Rasmus gav sig rätt fort och gick i spaet. Det var nästan 24 grader i poolen och vi har inte ens värmarna på plats än.


Med Larry går allting jätte bra. Han är följsam och lyssnar redan jätte bra på det man säger. Busigare har han börjat bli, han har upptäckt skohyllan! Så fort han får tråkigt så rusar han dit och hämtar en sko, springer runt och visar stolt upp den. Han här ännu inte bitit på dom men det kommer väl. Vi tar bort den på en gång, sätter tillbaka den. Sen brukar jag göra Cesar Milans schsssst, har ni sett honom när han väser till? Ljudet är ett varnande ljud och det funkar klockrent. Man behöver inte fya, inte röra, bara låta och han lägger ner den dåliga aktiviteten direkt.
Så här har det sett ut under morgonen

En morgonrock kan var bra att ha, lite kyligt ute kanske? En toffel kändes skönt i munnen. Man han byter gärna mot sina leksaker och då är han så stolt han går runt och visar upp dom, kolla vad jag har, visst är den snygg! 🙂

Han är ingen skällare, skäller inte på andra hundar. Han boffar till när han ser en men sen är det bra. Hoppas det fortsätter så för Dessie är ju helt galen runt staketet, hon hoppas studsar och lever fan när det kommer en annan hund. Tänk om vi hade så tur att Larry påverkar henne till det bättre, måste det alltid vara tvärt om, det tar de dåliga av varann? Men eftersom jag inte vill att han ska lära sig det så kommer jag vara mycket mer vaksam på Dessie oxå.

Iza är arg som fan! Hon attackerar alla djur här hemma nu! Så idag har jag beställt tid för sterilisering. Fast nu läser jag att kastration är ett större ingrepp, då avtar könsdriften oxå så jag måste diskutera med veterinären om det, vilken tar vi kastration eller sterilisering.

Nu ska jag öva dagens program sen ska vi på marknad. Danne ska putsa bilen så den blänker inför motor meet 🙂

CU

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: