Lite ner

Känner mig lite neråt idag! Jag vet inte varför, jag är trött och steg upp tidigt… nå jag ska köra igenom mitt program nu på morgonen, sen tänker jag faktiskt vila en stund. Kallt kändes det ute oxå, kanske därför man är lite down för att vädret är sämre. Usch det ska väl inte bli en sån här sommar igen då man går runt och väntar på sommaren och vips så har den gått!?

Skvalpar i mig kaffe för fulla muggar och hoppas att jag ska vakna till liv… än så länge märks inga framsteg! Tar några koppar till.

Ibland är livet hårt med de hårda!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: