Underbart väder

Varmt och härligt idag igen. Igår var det varmt men mulet av och till, solen kom på eftermiddagen. Rasmus och Max badade i badtunnan, jag och Savannah tog ett dopp lite senare. Det var så mysigt i kvällssolen och sitta och bubbla.  Det är inte riktigt klart ute idag heller men graderna står på 22 just nu, härligt. Jag har suttit ute och tagit mitt morgon kaffe på altanen.

Idag har vi inte planerat så mkt, kanske man skulle börja ta fram stora poolen? I år skulle man kanske städa friggeboden, organisera upp det lite bättre. Det finns massor med grejs där som kan kunde slänga! Jag behöver byta plats på saker och ting där!

Tragiskt detta med självmordsbombningarna i Turkiet! Just att man riktar sig in på civila. Det är inte ok med militär eller polis heller men där liksom finns det i bilden och de har själva vapen att försvara sig med. Civila har inget. Det finns barn där, oskyldiga människor…. så tragiskt. Undrar hur deras trossystem ser på det, att man avrättar barn. Visserligen så ser det kanske möjligheten där att stoppa avel på icke troende eller fel tro då :/

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: