Mår dåligt!

Läste aftonbladet som jag gör varenda morgon. Idag är det 1 år sedan terror attentatet i Tunisien. Började naturligtvis googla och usch vilka bilder! Det dök ju upp annat oxå, bilder från Syrien, barn, halshuggningar, en som de sågar av huvudet med en motorsåg! Usch fan vad hemskt, jag började må riktigt illa!!! Idag står hotellet i Sousse, Tunisien vad jag förstod naturligtvis tomt, det blir ett spök hotell!

Regn idag, just nu uppehåll, de har lovat att det avtar till dagen, hoppas det iallafall. Jag börjar jobba kl 15 idag så får se då, det blir säkert hur fint som helst lagom tills man ska jobba. Men det gör inget, det är roligare att jobba oxå när det är fint väder.

Rasmus har farit och jobba, det går bra för honom sa Jonathan, han lär sig fort och gör vad Jonte säger att han ska göra. Rasmus själv tyckte att det var roligt att jobba. Han växer ju lite av att få ansvar. Sen var vi ut med moppen igår på kvällen. Vi åker ut på inhägnade områden så han får övningsköra lite där. Han tycker det är så kul. Mammas moppe är ju förstås lite tjejig, den är ju rosa! Men det duger att träna med 🙂

wp-1467095657228.jpg

Solen syns inte och det är ännu grått ute. Men men då får jag pyssla på här inne, det behövs kan jag lova 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: