1a jobbet

Rasmus börjar jobba idag, han har sitt första sommar jobb. Han ska jobba 2 veckor åt Haparanda Renhållning. Så bra, det är så roligt att han fått jobb, får prova hur det är att tjäna egna pengar. Han ser verkligen fram emot att få jobba. Han ska åka med storebror Jonathan. Spännande får se hur det går då. Men han är snäll och flitig min son bara han vet vad han ska göra. Och min äldsta son är en klok herre så han lär nog se till att det blir bra för Rasmus.

Jobb för mamma oxå 12 timmars passet på G. De har ju lovat kanon väder idag, upp till 24 här, nå tur att man har det jobb man har. Vi kan vara ute mycket. Det gick faktiskt riktigt bra att jobba igår, det kändes roligt när man varit borta så pass länge. Det är som annat att ha semester än att vara sjukskriven på nått vis. Nå lönen var inte rolig att få!!!! 10 000 mindre än vad jag brukar ha, nå lite får jag ju fr f kassan oxå fast det är ju inte många kronor det. Känns lite trist så här inför semestern! Nåväl, det blir nog bra det med. Man får hushålla med det man har helt enkelt 🙂

Nu kom Jonte och hämtade Rasmus, hoppas att allt går bra idag då!

Zumban går vidare men det tar jag i zumba bloggen 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: