Altanen är klar

Japp då blev altanen klar och badtunnan är installerad! Det belv jätte bra. Det badades igår av både Savannah, Sara och Danne. Alla som har en säger som har en att det är det bästa dom skaffat 🙂

wp-1466487669466.jpg
Danne njuter av sitt verk med en kall öl i en varmt bubblig tunna

20160620_215313.jpeg

Vi köpte nya solstolar igår, jag ska köpa ännu ett stort parasoll och sen en matta och lite blommor förstås. Det blev jätte bra, han är så duktig Danne 🙂 Och tänk allt är klart innan semestern, han behöver inte tillbringa semestern med att snickra!

Mulet idag 😦 de hade lovat lite sol men den lyser då än med sin frånvaro! Nå vi hoppas och tror på att det kommer. Nå det gör inte så mycket att det inte blivit varmt än, dels pga min operation (större risk för infektioner i värmen) och dels pga vi inte hunnit sätta upp den stora poolen än, ni förstår ju vilket tjat det hade blivit om det hade varit soligt och varmt och INGEN pool! Nå nästa veckan kan vi ta tag i det! Det är ju lite jox med värmemattorna som ska upp på friggebodstaket. Ställningar att få dem på plats tar alltid lite tid. Och det är samma visa varje år, vi har sparat allt vi använt men hur fan satte vi det förra året 🙂 Som tur är så har jag fotat men att hitta fotona…. ja det är inte alltid lätt 🙂

Pratade men en gammal vän igår. Han har haft en tumör i huvudet. De trodde att allt blir bra bara man avlägsnar den men det visade sig att det var en metastas! Mommy dearest, den fula elakingen satt i matstrupen! Han genomgår nu tunga behandlingar, det går inte att bota, den är dödlig. Men han här en fantastisk person, han är inte rädd eller arg sa han, jag har fått leva många år och varit lycklig. Tänk hur många som lever längre och olyckliga. Han har en enorm humor och livsvilja. Jag håller tummar, tår och allt man kan hålla för att han ska få vara kvar länge än. Tänker på dig  ❤

Idag ska vi åka till Råneå, till Dannes pappas släkt, 2 syrror, skit roliga sådana och 1 bror finns där. Honom har jag inte lärt känna riktigt, men Vivvi och Nattis är riktigt roliga att ha och göra med. Så nu måste jag väcka resten av huset så vi kommer iväg i tid 🙂

CU

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Anders
    Jun 21, 2016 @ 09:09:01

    Nå voj perkele, jag kom ju alldeles för tidigt och hälsade på. 🙂
    Riktigt snyggt arbete som Danne har åstadkommit

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: