Härlig morgon

Sov lite längre idag, klockan var nästan 08 innan jag vaknade. Danne var redan uppe, konstigt, han brukar sova längre än mig. Han har ju hållit på med altanen hela tiden nu när han har varit ledig, den blir jätte fin verkligen! Han får ont i kroppen när han har obekväma ställningar för länge så han hade vaknat av värk överallt.

Klockan är nu 9 och det är redan 21 grader varmt i skuggan! Fatta, vilken dag det kommer att bli. Det blir sola, hela dagen. Jag måste och köpa mig en bikini för jag tror att min gamla är för stor nu av nån anledning 🙂

Nu vill jag klippa håret, jag har sett frillan jag vill ha, så så blir det, förbaskat kort! Hoppas nån av frissorna i stan skulle ha tid, men det är bara 3 av dom jag släpper lös  min skalle!

Jag lyssnade på en intervju med Petter Stordalen, vilken karismatisk man! Han sa många bra saker, några av dem behöver jag just nu. Jag tror att saker inte bara sker, de sker av en anledning och att just klicka på det klippet idag har sin anledning!

Petter Stordalen om karriären, livet, moral och hur han väljer att se på livet

Nä nu ska jag iväg och starta min dag 🙂

CU

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Anders
    Jun 16, 2016 @ 13:34:15

    Tack för senast, en riktigt varm sommardag trots att det inte är klar sol nu på eftermiddagen. Hälsa Danne att altanen ser riktigt bra ut, snygg jobbat. 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: