Skulle ha fyllt 10 år!

Idag ska jag på föreläsning. Det ska bli riktigt roligt. Den är bara 3 timmar så det blir nog riktigt roligt.

12 grader varmt nu men mulet, får se då åt vilket håll detta går. Jag vill ju ha värme! Enligt klart.se, ser midsommar ut att bli fin iallafall. Varmt och sol.

Idag skulle mina implantat fyllt 10 år 🙂 Nu firar de sin dag i en påse i min garderob. Det känns konstigt att titta på dem, känna tyngden av dem, tänk att det där har jag hoppat runt med, känns konstigt! Det är skönt men ibland underligt att inte ha dem längre.

Hittade en jätte intressant sida idag. Det är en svensk fotograf Jan Jörnmark som har den. Han är super intresserad av övergivna platser. Och har ett enormt galleri, inte bara från Sverige från hela Europa och en hel del från USA. Satt och tittade på Tänninge hotell som han oxå fotat. Ett övergivet hotell som invigdes 1964 med all inredning kvar, otroligt! Satt och kollade på Svenska Mentalsjukhus, Säter och Sidsjön, olika hotell, fabriker, slott. Sen är det så bra för han berättar under varje bild, berättar lite om objektets historia, sina egna tankar, fantiserar lite om de som eventuellt varit där.  Gå in och kolla i hans galleri, kanske ni hittar något som just ni kanske besökt en gång. Jan Jörnmark

Ja ja nu ska jag in på fb en sväng, kolla läget. Sen är det bara att göra sig i ordning. Idag på eftermiddagen får vi stor främmande Anders Lampinen, en gammal Happis bo som vi lärt känna just på fb kommer på besök, det ska bli riktigt roligt att träffas och surra lite. Han bor i södra sverige nu men kommer upp hit till sin bror och stugan i Nikkala då och då. Vi har träffats en gång tidigare, tror det är två år sen. Vi stötte på varann inne på Rusta.

Ha en bra dag

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anders
  Jun 14, 2016 @ 10:14:04

  Nå det där med brorsan stämmer ju bra, men ingen egen stuga i Nikkala. Hyrde utav Perssons för 2 år sedan. Storfrämmande – nå perkele det är då att ta i! 😀 Om jag dyker upp vid 15.00 eller där i kring kan det vara ok? Nå jag kan slå en signal först….

  Svara

  • wiccans
   Jun 15, 2016 @ 07:18:40

   Aha, jag trodde ni hade egen stuga i Nikkala men då vet jag 🙂
   Jätte trevligt att träffas igår. Det gör vi om när du är i farten nästa gång 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: