Super trött

Alltså fy tusan vad trött jag har varit sen mamma for. Jag satte mig på soffan vid 14, var en sväng på stan och åt med ungarna, orkade inte ens laga middag! Sen tillbaka på soffan och där blev jag sittandes till 21. Bastade, bytte mina plåster och sen i säng! Jag vet inte när jag varit så jävla slut i hela mitt liv! Det kändes ett tag som om jag aldrig kommer att bli människa igen! Det var väl det att jag inte hann vila mig alls efter operationen. Det blev kanske lite mkt. Men nu har jag två veckor att ta igen mig iallafall. Och det behövs. Jag har så jävla ont i ryggen av allt dragande. Jag börjar morgonen med en citodon.

Bytte som sagt mina plåster igår, det ser jätte bra ut, blödde ännu lite på ett ställe men det var inte farligt. Det var inte så att det rann men det var öppet på ett ställe. Stygen på magen var alla kvar, men jag låter dem vara denna vecka so ser vi vad jag kan göra åt det nästa vecka. Om de inte är borta så får jag försöka ta dom själv eller om jag ber nån göra det åt mig. Men det ser ut att bli jätte fint redan nu!

Jag hade tänkt åka till Nina R efter det att mamma for men som sagt det blev inget av det. Kankse jag kollar om det passar att jag kommer idag istället. Är så nyfiken på allt det hon håller på med där hemma på gården.

Ja ja nu ska jag sätta mig på soffan en stund och glo lite tv

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: