Det fortsätter…

Alltså fy fan vad kallt vi har, igår blåste det utav bara fan, det regnade småspik och var skit kallt, endast 4 grader på kvällen. Idag fortsätter vädret, samma regnande, det har snöat eller jag det snöar än!!! Det blåser inte lika hårt men nu får det väl vara nog! De har lovat bättre till imorgon, hoppas verkligen det. Det är ju avslutning imorgon och ungarna ska ju gå från skolan till kyrkan, så jag hoppas verkligen att vädret vänder, bara det inte regnar så är det väl ok.

Morsan börjar nog vara lite trött och less på oss, humöret sjunker. Det blir så mkt för henne med allt liv som är i huset bara. Sen dyker det in folk och det gör henne oxå trött. För hon känner ju förstås att han vill umgås trotts att hon inte orkar. Hon kommer att vara helt slut efter imorgon, först kyrkan kl 08, sen Folkan kl 10 och sen Lej Lani vid 12! Nå på lördag kommer Kalle och hämtar henne så då blir hon nog nöjd.

Min läkning går framåt, fast igår hade jag lite ont, har fått bogsera morsan rätt mycket. Hoppas det inte blir nått bara att jag förstör något. Men annars känns det bara bra.

Ska duscha idag, det är så skönt att bara spruta vatten på kroppen, lim rester har ju gjort att det kliat, huden veckar sig under korsett och bh och vecken kliar och är röda. Så att få ta bort den är en befrielse. En vecka till och jag slipper den på natten! Sen en vecka till så får jag börja använda kompressionskläder! Hur nice som helst!

Idag ska jag klippa både Theo och Petra, de kommer hit på kvällen, det ska bli kul 🙂

CU

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: