Läker bra

Fan att det kliar under korsetten alltså! Det känns som om man har myror under skinnet!! Snudd på att bli galen, jag lovar!Idag får jag ta bort de vita stora plåstren helt, de mindre bruna ska sitta tills de börjar lossna av sig själv, eller jag tänker låta dem sitta så pass. Sist när jag försiktigt rev bort dem så rev jag upp ärren på två ställen och sen jävlades det hur länge som helst. Det är sterilt och rent under plåstren och en läkare sa till mig att det är bättre att låta dem vara tills de börjar lossna av sig själv. Så det rådet tänker jag följa denna gång! Jag byter eftersom de lossnar. Det ser fint ut under, blöder på ett ställe bara, annars är det rent och snyggt.

Mamma kom ju igår. Nog går det sakta för henne, hon har ju så problem med sina ben, hon går i myrtakt, lyfter inte på fötterna, tur att jag inte har mattor 🙂 Minnet är det lite si och så med, det är vissa saker som år, namn, vad man sagt som far lite hit och dit. Men annars är hon rätt pigg, hon fyller ju ändå 80 år och livet har ju inte varit så snäll med henne. Hon hade en infarkt på 90 talet, hon har haft ett par strokes och sen misstänker vi små tia attacker, hon har reuma och nu på äldre dagar även crohns. Sen är det faktiskt skador till följd av rökning det hon har i benen. Så man för förstå att det inte går så lätt för henne alla gånger…. även om hon kan påfresta ens tålamod så det inte är klokt! 🙂

Idag ska jag och köpa skor med Rasmus  och en ny kepa. Det är sista skolveckan på G. Skönt snart har de sommarlov. Rasmus har fått sommarjobb. Han ska jobba på renhållningen i 2 veckor. Det blir till att åka med Jonathan och tömma sopor. Jag tog bara två veckor så det inte ska kännas så mastigt. Man minns ju själv hur det var att jobba en månad, jag tyckte det var hemskt! man han var jätte nöjd när han hörde hur mkt han tjänar! Det kommer att vara välkommet skulle jag tro 🙂

CU

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: