Jävla rygg

Jag har ont som fan i ryggen! Jag tog en citodon igår kväll innan jag gick och la mig men vaknade ändå vid 03 av att jag hade ont i ryggen. Inte som natten innan, men sov som en kratta från 03. Nu är det igen så där att det känns som om om ett gummiband dras åt runt ryggraden varje gång jag andas, nå tog en tablett så det ger sin snart.

Mamma kommer idag, det ska bli riktigt kul. Pratade med henne igår, de skulle komma på dagen nångång. Det är bara det att jag kan ju inte leda henne, eller så, jag är ju ny opad! Jag har lånat en rullstol så vi kan vara ute och promenera och så. På plan mark kan jag ju knuffa men när det blir till att komma upp för trottoarkanter, upp för backa och sånt så går det ju inte heller! Nästa vecka hade säkert gått bättre men inte denna vecka.Sen ska vi ju på Savannah och Rasmus avslutningar på fredag så det blir nog kul för henne att vara med. Efteråt brukar vi gå med grannarna och fika men nu i år vill Rasmus ut och äta så vi kanske för göra det istället. Stefan är ju inte hemma men Nina och Sara iallafall.

Städade hela dagen igår, torkade damm, plockade undan grejer, tvättade, dammsög och skurade. Det går ju inte så fort man får ju tänka efter hur man gör varje rörelse, inget sträckande hur som haver eller lyftande här i onödan. Men jag har ju inte bråttom nånstans. Det tar den tid det tar. Nå nu är det gjort, fönstertvätt kvar men jag tänkte kolla om mamma vill tvätta nått fönster så hon har nått att göra. Jag kan inte sträcka så högt upp, vi har vändbara fönster men det blir ändå för högt upp och sen när man ska vända dom så måste man ta i rätt mkt ändå. Nå vi får se, det är inte så säkert hon kan heller. Jag vill inte att hon kliver upp på stolar och sånt, då kommer hon helt klart att trilla ner!

Värmen är fortfarande borta! Nå det är sol iallafall men kallt som bara den. Vi har fått börja stänga altandörren och fönstren, det blir så jävla kallt här inne! Prognosen för veckan ser ut så här!

väder656_n

Inte så värst kul, Danne blir ledig just Onsdag, tors och fredag så det blir inte så mkt byggande av altan om det där stämmer. Onsdag ska det ju ÖSA ner! Inte bara det att det kommer att regna, det kommer att blåsa nordliga vindar på det. Kommer ju kännas hur kallt som helst! Hoppas det inte stämmer 😦

Ja ja nu ska jag in på zumba bloggen en sväng, så jag får lite soligare tankar 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: