I’m back!

Allt har gått bara bra, jag mår bra och allt verkar bli som jag ville ha det. Jag har ju aldrig gjort någon hemlighet över att jag har implantat. Och kan nu avslöja att de är borta! Så skönt. Inte för det jag gillade annars mina boobs men de blev för stora! Meningen var att det skulle bli en D kupa, efter första året var det en E och efter tio år en F och i vissa bhar en G! Och det är tungt när man zumbar varje dag. Trotts att jag hade mkt bra sportisar så fanns inget som höll dom på plats. Det gör ju ont att hoppa med den tyngden fram.

Kan bara berömma Polarkliniken, dom är otroligt duktiga. Man blir vänligt och proffsigt bemött, de tar hand om en, det är nästan lite familjekänsla. Narkosläkaren var jätte bra, rolig, jag skrattade åt honom, han skämtade på medan de gjorde mig i ordning. Anders Nilsson, kirurgen är jätte bra. Han vet vad man vill, resultaten blir skit bra. Han fixade mitt ärr för 3 år sen. Jag var nöjd med det, men inte han så jag fick med mig en roller gratis och ska ge mig själv nålterapi i 1 år. De fixar det om jag vill men vi ser hur det blir sen. Jag ska ju tillbaka på återbesök och då kan man ju se hur nålterapin fungerat. Jag känner flera som varit där och alla är nöjda över resultaten och hur man blir bemött.

Tänk nu kan jag köpa en bh på en vanlig affär, tidigare har jag måsta beställa dom. Det finns inte 75 i omfång och F el G kupor i affären, jo special affärer och då kostar dom 700 spänn!!!! Jag beställde oftast på bon prix, de har bra bhar till rimliga priser. Jag kan köpa en skjorta som är lagom, inte en som rymmer brösten och sen är resten på tok för stort… därför hade jag aldrig skjortor, utan linne och t-shirtar. Jag kan ha en vanlig bikini överdel, inte någon kraftigare modell som håller dom på plats. Det ska bli så skönt! Bara läkningen nu går bra och att jag inte får infektioner, det är ju trotts allt sommar. Det har lovat kallare nu under helgen och det välkomnar jag så såren hinner läka lite grann. Varmt och fuktigt är inte bra för läkningen.

Altanbygget går framåt, det ska bli så skönt att få vårt spa, han är så flitig Danne. Jag är så glad över att jag har honom, han ställer alltid upp när jag behöver nått, eller kommer på nått galet då är han med mig. Han är så bra min egen lilla gubbe ❤

Nä nu ska jag fixa mig i ordning, måste försöka tvätta håret på nått vis…. får inte hel duscha än, jag ska på stan och hämta ut mina mediciner.

CU

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anders
  Jun 03, 2016 @ 10:45:27

  Blir en kort kommentar till detta: Gott att allt är gott 🙂

  Hade ett förslag till Danne tidigare, jag dyker upp en solig dag och hoppas att Danne har en kall bärs att bjuda på 🙂

  Svara

 2. wiccans
  Jun 03, 2016 @ 14:15:42

  Det har han säkert. Du kan ju bara meddela dagen innan så vi är hemma och så fixar vi både öl och fika 🙂

  Svara

 3. anders
  Jun 04, 2016 @ 13:42:59

  Jamenvisst, jag hör av mig innan 🙂

  Svara

 4. Åsa Tornin
  Jun 07, 2016 @ 08:13:15

  Åh nu ser jag vad du gjort 😊 Känns säkert lättare att zumba nu 😂 Men garanterat ovanligt och litet 😜 Hoppas du inte har allt för ont.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: