Sommar?

Vågar man påstå att sommaren är här, vi hade 18 grader igår på eftermiddagen vad jag såg. Tror det är ungefär det som varit under dagen. Det ser ut att bli varmare idag och måndag väntas 22 enligt klart.se, hoppas hoppas.

Tog fram utemöblerna igår, det blev så mysigt. Jag somnade i ”ligg” stolarna vad tusna de nu kallas. Men det var så skönt! Vi måste väl börja sätta upp studsmattan åt ungarna  men vi behöver sy på nya gummisnoddar till nätet, dom har blivit så dåliga. Så jag får försöka hinna in på Jysk… har glömt det i två veckor nu!

Hade min första ute zumba igår på Seskarö, gud så skönt det var även om det faktiskt är lite jobbigt för fötter bland tuvor och ojämn mark. Men det gick jätte bra, vi var på fotbollsplan och där är marken jämnare 🙂

Jobbet börjar idag…. huvva lååååångt pass11-21,30, samma imorgon. Så det är inga problem med sysselsättningen under helgen iallafall.

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: