Revy

Jag vill verkligen tacka alla som delar med sig av sig själv och sina upplevelser när det gäller förlusten av våra djur. Jag har haft många ”prat” om det igår. De flesta av oss har ju någon gång gått igenom det hela. Och att jag skrev av mig igår lättade en hel del, att få vädra mina känslor, att prata om dom. Grät av och till hela dagen när jag var hemma. Jobbade ju en sväng oxå och då kändes det inte lika tungt, man kunde ju glömma just för att man var på jobbet. Idag känns det mycket bättre även om saknaden och vanan av att hon fanns kommer att ta tid innan det bleknar.

Jag for direkt till Folkan efter jobbet igår. Revyn hade rep och jag var med och dansade mitt nummer. Riktigt roligt att umgås med det gänget, de är så härliga människor hela högen, jag skrattar bara jag ser dom. Haparanda revyn är en riktigt tradition. Jag hade gärna stannat längre men jag fick ett tu tre jätte besvär med andningen. Jag var tvungen att åka hem och dra lite i bricanylen. Visst händer det att jag får tungt just på pass men så här har det inte varit på många år. Jag hostade som en galning när jag kom hem, det tog ett tag innan det började ge sig. Måste komma ihåg och spraya mig innan vi ska in och uppträda med kidsen i helg.

1918081_1002820479773413_5240857504810594656_n

Ledig idag, vet ni hur skönt det känns! Det har nu blivit 5 dagar på raken, de sista tre var intensiva! Det är roligt, jätte roligt men jag tror jag hoppar av mitt lilla extra efter augusti. Det känns lite trist, lite snopet på nått vis. Nu har jag varit med från början i det här och har fått en jätte fin kontakt men att mitt schema blir upp hackat på detta vis är inget kul. Som nu hade jag gjort klart alla mina helger, så fick jag en till, den 5:e på raken. Även om vi kan ta ledigt direkt på men jag vill ha ledig helg när jag gjort en extra. Jag vill inte ha fler helger än vad jag redan har. Det kan oxå bli så att jag hamnar och jobba 9 dagar på raken, först mina egna 3 sen extra jobbet, 3 dagar och sen mina 3 egna igen. Det blir problem med mina extra timmar, vi ska ju göra skuldpass oxå. Det blir svårare att få in dom. Jag har ju en fritid som tar mycket av min tid. Så jag har löst det hittills med att ta nätter där jag kunnat.

Ja ja slut gnällt om det. Ett underbart väder ute och jag har vaknat tidigt! De har lovat strålande sol hela dagen. Vi är lediga allihop så nu måste vi passa på att göra något riktigt roligt, det kan vi behöva 🙂

CU

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: