Sliten

Jobbade mitt lång pass igår och som vanligt innan det så hade jag jätte svårt att sova, vaknar av och till hela natten. Det är jobbigt, det tar knäcken på mig! Jag fattar inte varför, det är inte så att jag går omkring och ojar mig och tänker o faaan imorgon är det dags. Jag tar det som vilket pass som helst i huvudet enligt mig iallafall. Men så är det tydligen inte! Tydligen sitter något i mitt undermedvetna. Det går bra under dagen men sen till kvällen så är jag helt slut. Jag bara gäspade de sista timmarna innan jag slutade.

Jag är ju sån jävla virrpanna alltså! I morse klev jag upp i vanlig tid, ungarna ska till skolan…… not!! Det är ju lediga idag. Det kommer jag på när jag sitter på toan och då är det försent. är jag en gång uppkliven så är jag. Nå, då får jag gjort ännu mer idag innan jobbet och utan stress.

Jag skulle ju egentligen varit ledig helgen men mitt spec uppdrag på jobbet kommer i helgen så då blir det jobb hela helgen. Det jobbet är verkligen roligt, jobbigt mellan varven men roligt. Nackdelen är just att jag som nu hamnar att jobba min 5:e helg på raken, det blir en hel del massa dagar på raken (5) och sen bara ledig en dag och så går jag på mina egna pass igen (3). Säger bara huff!!!! Vi får ta ledigt när vi vill, men jag vill ju gärna vara ledig helg om jag jobbat helg, vilket betyder att jag måste vänta någon vecka om jag vill ta ut ledighet. Visst jag kan ta det direkt och vara ledig på veckan men det vill jag inte heller…. jag har gjort det en gång, då tog jag ledigt just in S tur (mastodont passet) och det var faktiskt rätt skönt men ändå inte samma sak. Nä jag vet inte om jag orkar med detta…. det vi gör är heller inte det lättaste alltid, det är slitsamt. Jag gör det jag lovat men sen tror jag inte att jag ställer upp längre. Vi får se hur jag gör….

Danne har gjort klart mitt toaskåp, det blev jätte bra. Jag är så nöjd men det. Satte upp lite jox idet igår. Börjat städa till där. Bara alla kliver upp här i huset så fortsätter jag. Det är så kul när det blir fiiiiint!

Underbart väder i Happis, solen skiner, hoppas det blir varmare idag än igår. Vi hade vad jag såg topp 14 grader. Mamma och Kalle som bor i Neistenkagnas, 13 mil uppåt hade 18 grader igår! Men det är skön oavsett grader, det är sol och snön är väck!!!

Nä nu ska jag in på zumba bloggen

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: