Sorg i huset

image

Rasmus ödla, Spookie, som han haft i 7 år är nu döende. Den slutade äta för någon dag sedan och det bubblar lite från munnen, den har nog lunginflamation. Det är nog inte många timmar kvar. Usch Rasmus kommer bli tröstlös! Han tycker redan döden är hemsk. Det är något som dyker upp då och då i hans unga sinne. Han kan ha jobbigt med det i flera veckor i stöten. Man tycker att när man är liten så ska man ha roligt och inte bekymra sig om såna saker som döden. Men han har alltid varit en klok och djup liten tänkare min son.

Ja nu är det bara att invänta färjkarlen att han hämtar vår lille vän ♡

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Jul 03, 2013 @ 09:07:50

  Det där med döden är ju så väldigt smärtsamt och svårt att ta även i vuxen ålder. Man är medveten om vad som kommer att hända, men känslorna finns ingen förberedelse för, de bara kommer…….men tid läker alla sår, men minnena finns kvar, Beklagar verkligen Anna, man vet ju så väl från när man själv var liten……

  Svara

  • wiccans
   Jul 03, 2013 @ 14:47:05

   Jo han är så tapper o riktigt modig. Han ser sitt ansvar att vara med till the bitter end. Jo man önskar man kunde mildra känslorna eller rent av ta över dom men det är en lärdom det här med. What doesn’t kill you mskes you stronger heter det väl

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: