Sov i ro

Sov i ro lilla vän

                    Söndag 8 April 2012 – Söndag 29 april 2012

I natt när jag skulle mata vår lilla kissebebis så märker jag att det jag befarat sen en vecka är här, den är nu svårt sjuk. Jag upptäckte i förra veckan att ena hennes ben är missbildat och jag började höra konstiga ljud när hon andas för 3 dagar sen. Vi beslutade oss för att ta bort henne men ville ge ungarna denna sista helg tillsammans med den. Hon åt bra ända till igår morse, hon åt upp sina 10 ml. Men sedan har hon gradvis ätit mindre och mindre. Och i natt var hon alltså lite kallare när jag lyfte upp henne och jag fick tvinga i henne några milliliter men insåg att hon var på väg att dö. Jag lät henne vara, jag höll i henne ett bra tag och grät, pussade om henne och la ner henne i lådan bland sina gose djur. Lungorna rosslade mer och mer. Iza hoppade in och tvättade av henne från välling som kommit på den. Jag gick ut och stängde dörren. Sen var jag inte mer i natt, insåg att hon nog skulle vara död på ett litet tag bara.

Nu på morgonen gick jag in och det första jag ser är att Iza försökt begrava henne, den ligger ännu i lådan men hon hade krafsat i mattorna runt henne och vällt ut Savannahs papperskorg och burit papper till henne.

Hon ligger nu inbäddad i örngottet hon sov på i en Big pack, nu väntar bara det värsta, ungarnas reaktion när de vaknar. Gråter redan

Sov i ro lilla kisse bebis, saknar dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: