Vem såg jag?

Det har varit rätt mycket i görningen märker jag. Det är många som upplever något just nu och under de senaste veckorna. Många har sett katter, däribland jag. Och för mig betyder katter att jag har lite extra ”vak” för perioden.

Igår sent på kvällen låg jag i sängen med min dator, Danne satt och höll på med nått här i köket. Jag ser hur någon ”pojke” går förbi sovrumsdörren. Han är i Rasmus storlek, samma färg på håret fast luvigare, han är naken på överkroppen. Efter ett tag kommer han tillbaka och går in i ungarnas rum. Jag trodde det var Rasmus, men när han inte kom till mig så steg jag upp och kollade in i hans rum. Han ligger där och sover i all sköns ro i sin säng. Kikade ut i köket och frågade Danne om han sett om Rasmus var på dass. Näe säger han, inte har han varit uppe!

Men vem såg jag då?

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. annelie
    Nov 16, 2010 @ 14:17:28

    De går ”nån”i Daniels hus,min sons alltså :)Kanske du kan kika in där nångång? 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: