Var tusan var besökarna igår?

Kollade statistiken, hade bara hälften besökare igår mot vad jag annars har. Har alla varit bakis igår eller? Har ni gjort nått som jag inte fått vara med om? 🙂

Jobbade igår hela dagen, orkade inte blogga när jag kom hem. Fanns inget att blogga om heller för den delen. Sitter på jobbet nu med och väntar på en av våra tjejer, vi ska och träna body balance. Det ska bli så skönt.

Jobbar långpasset idag, slutar halv 9. Sen imorgon har jag bara en kort dag tur. Osså är jag ledig igen!! resten av veckan är bokad i träningens tecken, kör dubbla pass på onsdag, först combat och sen zumba och en balance på torsdag morgon. Fredag hinner jag inte så mycket, har en del att fixa, Rasmus fyller ju år på lördag och södnag jobbar jag. Om det går så tar jag min rast på söndag och drar iväg på zumba.

Tjinixen, vi hörs senare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: