Hemma!!

Tog ingen lunch idag, körde i ett från 08,30, var bara snabbt hem och hämtade mina träningskläder. Balance passet kändes jobbigare idag än vad det brukar, hade ingen balans alls idag. Men jag märker att när jag ”jobbar” blir det lite annat. Jag har lite koll på den jag tränar ihop med, ser till att hon gör någonlunda rätt så hon inte tar i för mycket så hon skadar sig. Sen blir det ju övningar som kan vara lite svåra och då försöker jag i smyg visa lite hur hon kan göra för att det ska bli lite lättare. Bättre att göra nånting än att bara stå. Men hon är duktig, hon gör det mesta precis som man ska.

Har morgon imorgon, slutar tidigt, redan vid 12. Trodde jag hade en kväll men oooo så fel jag hade. Slutar redan vid 12 🙂 Ingen träning imorgon, Linda ville gå på funtional moves, men jag har tränat, lördag, idag och sen onsdag blir det dubbla pass och sen ett på torsdag, så kanske jag tar en vilodag. Fan vad hurtig jag blivit eller hur? Marie sa att jag ser mycket fräschare ut, piggare sen jag började träna. Och det var ju jätte roligt att höra.

Trött som fan, ska ta mig en dusch och sen tror jag faktiskt att jag ska gå tidigt och sova idag.

CU tomorrow

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: